top of page

Wij serveren elke maand een ander menu.

Bovendien kunnen bepaalde ingrediënten dagelijks wijzigen (afhankelijk van het aanbod).

Menu april

3-gangen menu aan € 54,00

 

Ceviche van gegrilde zeebaars met burrata

-
Vol au vent met grijze garnalen, mousselinesaus en handgesneden frietjes

of
Rogvleugel met kappertjes en botersaus
-

Huisgedraaid vanille-ijs met rode vruchtencoulis en verse aardbeien

​

5-gangen menu aan € 82,00

​

Tataki van tonijn

-

Asperges à la flamande

-

Ceviche van gegrilde zeebaars met burrata

-
Vol au vent met grijze garnalen, mousselinesaus en handgesneden frietjes

of
Rogvleugel met kappertjes en botersaus
-

Huisgedraaid vanille-ijs met rode vruchtencoulis en verse aardbeien

 

Voorgerechten

​

Ceviche van gegrilde zeebaars met burrata // € 25,00​

Tataki van tonijn // € 25,00
Asperges à la flamande // € 25,00

Carpaccio van coquilles met granaatappel en venkel // € 25,00
Kalfszwezerik met dijonaise en witte asperges // € 31,00
​

 

Hoofdgerechten

​

Rogvleugel met kappertjes en botersaus // € 41,00

Tonijnsteak met vers geklopte béarnaise en handgesneden frietjes // € 44,00
Zeetong à la meunière met handgesneden frietjes // € 53,00

​

Vol au vent met grijze garnalen, mousselinesaus en handgesneden frietjes // € 41,00

Lamskroon met korst van pistache en asperges // € 41,00

Kalfszwezerik met dijonaise, witte asperges en puree // € 51,00
Filet pur met handgesneden frietjes, pepersaus, béarnaise of champignonsaus // € 49,00

​

Nagerechten

​

Huisgedraaid vanille-ijs met rode vruchtencoulis en verse aardbeien // € 15,00
Sabayon (per 2 personen) // € 17,00
Dame blanche // € 17,00
Belgisch kaasbordje // € 19,00

Menu mei

3-gangen menu aan € 54,00

 

Asperges met gerookte zalm en mousselinesaus

-
Entrecote met chimichurri en handgesneden frietjes

of
Heilbotfilet met citroentijmsaus en lentegroentjes

-
Romanoff aardbeien met huisgedraaid vanille-ijs

​

5-gangen menu aan € 82,00

​

Tartaar van coquilles met groene appel en komkommer

-

Asperges met gerookte zalm en mousselinesaus

-

Lamskroon met crème van erwten en munt

-
Entrecote met chimichurri en handgesneden frietjes

of
Heilbotfilet met citroentijmsaus en lentegroentjes

-
Romanoff aardbeien met huisgedraaid vanille-ijs

 

Voorgerechten

​

Asperges met gerookte zalm en mousselinesaus // € 25,00​

Tartaar van coquilles met groene appel en komkommer // € 25,00
Lamskroon met crème van erwten en munt // € 25,00
Kalfszwezerik met dijonaise en girollen // € 31,00​

Rundscarpaccio met oude parmezaan en crème van pijnboompitten // € 25,00

 

Hoofdgerechten

​

Heilbotfilet met citroentijmsaus en lentegroentjes // € 41,00
Zeetong à la meunière met handgesneden frietjes // € 53,00

​

Entrecote met chimichurri en handgesneden frietjes // € 41,00

Lamskroon met kruidenkorst, groene asperges en portosaus // € 41,00

Kalfszwezerik met dijonaise, girollen en aardappelpuree // € 51,00
Filet pur met handgesneden frietjes, pepersaus, béarnaise of champignonsaus // € 49,00

​

Nagerechten

​

Romanoff aardbeien met huisgedraaid vanille-ijs // € 15,00
Sabayon (per 2 personen) // € 17,00
Dame blanche // € 17,00
Belgisch kaasbordje // € 19,00

bottom of page