top of page

Wij serveren elke maand een ander menu.

Bovendien kunnen bepaalde ingrediënten dagelijks wijzigen (afhankelijk van het aanbod).

Menu november

3-gangen menu aan € 54,00

 

Carpaccio van coquilles met een vinaigrette van herfstfruit

-

Eendenborst met honing-thijmsaus, gebakken witloof en gegrilde aardappel

OF

Kabeljauw zacht gegaard met gezouten noten en een mousseline

-

Moelleux au chocolat met vanille-ijs

​

5-gangen menu aan € 82,00

​

Carpaccio van coquilles met een vinaigrette van herfstfruit

-

Fazantenpaté met uienconfituur

-

Ravioli van krab met pompoen

-

Eendenborst met honing-thijmsaus, gebakken witloof en gegrilde aardappel

OF

Kabeljauw zacht gegaard met gezouten noten en een mousseline

-

Moelleux au chocolat met vanille-ijs

 

Voorgerechten

​

Carpaccio van coquilles met een vinaigrette van herfstfruit // € 25,00​

Ravioli van krab met pompoen // € 25,00
Fazantenpaté met uienconfituur // € 25,00
Kalfszwezerik met dijonaise en boschampignons // € 31,00​

 

Hoofdgerechten

​

Kabeljauw zacht gegaard met gezouten noten en een mousseline // € 41,00
Zeetong à la meunière met frietjes // € 53,00

​

Eendenborst met honing-thijmsaus, gebakken witloof en gegrilde aardappel // € 41,00

Filet pur met frietjes, pepersaus, béarnaise of champignonsaus // € 49,00

​

Nagerechten

​

Moelleux au chocolat met vanille-ijs // € 15,00
Sabayon (per 2 personen) // € 17,00
Dame blanche // € 17,00
Warm appeltaartje met vanille-ijs // € 15,00

bottom of page