Wij serveren elke maand een ander menu.
Bovendien kunnen bepaalde ingrediënten dagelijks wijzigen (afhankelijk van het aanbod).
Menu november
3-gangen menu aan € 54,00
Carpaccio van coquilles met een vinaigrette van herfstfruit
-
Eendenborst met honing-thijmsaus, gebakken witloof en gegrilde aardappel
OF
Kabeljauw zacht gegaard met gezouten noten en een mousseline
-
Moelleux au chocolat met vanille-ijs
​
5-gangen menu aan € 82,00
​
Carpaccio van coquilles met een vinaigrette van herfstfruit
-
Fazantenpaté met uienconfituur
-
Ravioli van krab met pompoen
-
Eendenborst met honing-thijmsaus, gebakken witloof en gegrilde aardappel
OF
Kabeljauw zacht gegaard met gezouten noten en een mousseline
-
Moelleux au chocolat met vanille-ijs
Voorgerechten
​
Carpaccio van coquilles met een vinaigrette van herfstfruit // € 25,00​
Ravioli van krab met pompoen // € 25,00
Fazantenpaté met uienconfituur // € 25,00
Kalfszwezerik met dijonaise en boschampignons // € 31,00​
Hoofdgerechten
​
Kabeljauw zacht gegaard met gezouten noten en een mousseline // € 41,00
Zeetong à la meunière met frietjes // € 53,00
​
Eendenborst met honing-thijmsaus, gebakken witloof en gegrilde aardappel // € 41,00
Filet pur met frietjes, pepersaus, béarnaise of champignonsaus // € 49,00
​
Nagerechten
​
Moelleux au chocolat met vanille-ijs // € 15,00
Sabayon (per 2 personen) // € 17,00
Dame blanche // € 17,00
Warm appeltaartje met vanille-ijs // € 15,00
![de bosch LOGO_goud[4969].png](https://static.wixstatic.com/media/789e28_24265c0508e042b5ab66ebab2cf96fff~mv2.png/v1/fill/w_113,h_160,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,enc_avif,quality_auto/de%20bosch%20LOGO_goud%5B4969%5D.png)