Wij serveren elke maand een ander menu.
Bovendien kunnen bepaalde ingrediënten dagelijks wijzigen (afhankelijk van het aanbod).
Menu januari
3-gangen menu aan € 51,00
Zeebaars met amandel - kruidenkorst
-
Boeuf bourguignon met witloofsla en verse aardappelkroketjes
of
Rog met puree van prei en tomaat kappertjes vinaigrette
-
Huisgedraaid kaneelijs met gekarameliseerde appeltjes
​
5-gangen menu aan € 78,00
​
Trio van terrine van ganzenlever
-
Verse ravioli met haas en boschampignons
-
Zeebaars met amandel - kruidenkorst
-
Boeuf bourguignon met witloofsla en verse aardappelkroketjes
of
Rog met puree van prei en tomaat kappertjes vinaigrette
-
Huisgedraaid kaneelijs met gekarameliseerde appeltjes
Voorgerechten
​
Zeebaars met amandel - kruidenkorst // € 25,00​
Verse ravioli met haas en boschampignons // € 25,00
Trio van terrine van ganzenlever // € 29,00
Kalfszwezerik met dijonaise // € 29,00​
Pomme moscovite met 10g R.B. Oscietra Kaviaar // € 32,00
Hoofdgerechten
​
Rog met puree van prei en tomaat kappertjes vinaigrette // € 41,00
Coquilles met beurre blanc, groenekruiden-puree en chips van pastinaak // € 41,00
Zeetong à la meunière met handgesneden frietjes // € 56,00
​​
Boeuf bourguignon met witloofsla en verse aardappelkroketjes // € 41,00
Lamskroon met portosaus, krieltjes en wintergroenten // € 41,00
Filet pur met handgesneden frietjes, pepersaus, béarnaise of champignonsaus // € 49,00
​
Nagerechten
​
Parfait van hazelnoot // € 15,00
Sabayon (per 2 personen) // € 17,00
Dame blanche // € 17,00
Belgisch kaasbordje // € 19,00
Menu februari
3-gangen menu aan € 51,00
Huisgemaakte garnaalkroketten met verse tartaar
-
Entrecôte met choronsaus, handgesneden frietjes en salade
of
Lottewangetjes met korst van parmaham en saus van salie
-
Huisgedraaid speculaasijs met gepocheerde peertjes
​
5-gangen menu aan € 78,00
​
Huisgemaakte garnaalkroketten met verse tartaar
-
Sliptong à la meunière
-
Lamskroon met crème van erwten en munt
-
Entrecôte met choronsaus, handgesneden frietjes en salade
of
Lottewangetjes met korst van parmaham en saus van salie
-
Huisgedraaid speculaasijs met gepocheerde peertjes
Voorgerechten
​
Sliptong à la meunière // € 25,00​
Huisgemaakte garnaalkroketten met verse tartaar // € 25,00
Lamskroon met crème van erwten en munt // € 25,00
Kalfszwezerik met dijonaise // € 29,00​
Pomme moscovite met 10g R.B. Oscietra Kaviaar // € 32,00
Hoofdgerechten
​
Lottewangetjes met korst van parmaham en saus van salie // € 41,00
Coquilles met beurre blanc, groenekruiden-puree en chips van pastinaak // € 41,00
Zeetong à la meunière met handgesneden frietjes // € 49,00
​
Entrecôte met choronsaus, handgesneden frietjes en salade // € 41,00
Lamskroon met portosaus, krieltjes en wintergroenten // € 41,00
Filet pur met handgesneden frietjes, pepersaus, béarnaise of champignonsaus // € 49,00
​
Nagerechten
​
Huisgedraaid speculaasijs met gepocheerde peertjes // € 15,00
Sabayon (per 2 personen) // € 17,00
Dame blanche // € 17,00
Belgisch kaasbordje // € 19,00