Wij serveren elke maand een ander menu.
Bovendien kunnen bepaalde ingrediënten dagelijks wijzigen (afhankelijk van het aanbod).
Menu oktober
3-gangen menu aan € 51,00
Coquilles met buikspek en vijgen
-
Parelhoenfilet met saus van eekhoorntjesbrood en kroketjes
of
Kabeljauw parmentier met botersaus en witloof
-
Crème brulée
5-gangen menu aan € 78,00
Coquilles met buikspek en vijgen
-
Huisgemaakte garnaalkroket met verse tartaar
-
Hazenrugfilet met portosausje
-
Parelhoenfilet met saus van eekhoorntjesbrood en kroketjes
of
Kabeljauw parmentier met botersaus en witloof
-
Crème brulée
Voorgerechten
Coquilles met buikspek en vijgen // € 25,00
Huisgemaakte garnaalkroket met verse tartaar // € 25,00
Langoustines met kruidenboter // € 27,00
Hazenrugfilet met portosausje // € 25,00
Gebakken ganzenlever met portosausje, brioche en vijgen // € 29,00
Kalfszwezerik met jeneversaus // € 29,00
Hoofdgerechten
Rog met kappertjes en tomatenvinaigrette // € 41,00
Kabeljauw parmentier met botersaus en witloof // € 41,00
Zeetong à la meunière met handgesneden frietjes // € 49,00
Parelhoenfilet met saus van eekhoorntjesbrood en kroketjes // € 41,00
Filet pur met handgesneden frietjes, pepersaus, béarnaise of champignonsaus // € 49,00
Rib eye met handgesneden frietjes, pepersaus, béarnaise of champignonsaus // € 49,00
Nagerechten
Crème brulée // € 15,00
Appeltaartje met huisgedraaid vanille-ijs // € 15,00
Sabayon (per 2 personen) // € 17,00
Dame blanche // € 17,00
Belgisch kaasbordje // € 19,00