Wij serveren elke maand een ander menu.
Bovendien kunnen bepaalde ingrediënten dagelijks wijzigen (afhankelijk van het aanbod).
Menu april
3-gangen menu aan € 54,00
Ceviche van gegrilde zeebaars met burrata
-
Vol au vent met grijze garnalen, mousselinesaus en handgesneden frietjes
of
Rogvleugel met kappertjes en botersaus
-
Huisgedraaid vanille-ijs met rode vruchtencoulis en verse aardbeien
​
5-gangen menu aan € 82,00
​
Tataki van tonijn
-
Asperges à la flamande
-
Ceviche van gegrilde zeebaars met burrata
-
Vol au vent met grijze garnalen, mousselinesaus en handgesneden frietjes
of
Rogvleugel met kappertjes en botersaus
-
Huisgedraaid vanille-ijs met rode vruchtencoulis en verse aardbeien
Voorgerechten
​
Ceviche van gegrilde zeebaars met burrata // € 25,00​
Tataki van tonijn // € 25,00
Asperges à la flamande // € 25,00
Carpaccio van coquilles met granaatappel en venkel // € 25,00
Kalfszwezerik met dijonaise en witte asperges // € 31,00​
Hoofdgerechten
​
Rogvleugel met kappertjes en botersaus // € 41,00
Tonijnsteak met vers geklopte béarnaise en handgesneden frietjes // € 44,00
Zeetong à la meunière met handgesneden frietjes // € 53,00
​
Vol au vent met grijze garnalen, mousselinesaus en handgesneden frietjes // € 41,00
Lamskroon met korst van pistache en asperges // € 41,00
Kalfszwezerik met dijonaise, witte asperges en puree // € 51,00
Filet pur met handgesneden frietjes, pepersaus, béarnaise of champignonsaus // € 49,00
​
Nagerechten
​
Huisgedraaid vanille-ijs met rode vruchtencoulis en verse aardbeien // € 15,00
Sabayon (per 2 personen) // € 17,00
Dame blanche // € 17,00
Belgisch kaasbordje // € 19,00
Menu mei
3-gangen menu aan € 54,00
Asperges met gerookte zalm en mousselinesaus
-
Entrecote met chimichurri en handgesneden frietjes
of
Heilbotfilet met citroentijmsaus en lentegroentjes
-
Romanoff aardbeien met huisgedraaid vanille-ijs
​
5-gangen menu aan € 82,00
​
Tartaar van coquilles met groene appel en komkommer
-
Asperges met gerookte zalm en mousselinesaus
-
Lamskroon met crème van erwten en munt
-
Entrecote met chimichurri en handgesneden frietjes
of
Heilbotfilet met citroentijmsaus en lentegroentjes
-
Romanoff aardbeien met huisgedraaid vanille-ijs
Voorgerechten
​
Asperges met gerookte zalm en mousselinesaus // € 25,00​
Tartaar van coquilles met groene appel en komkommer // € 25,00
Lamskroon met crème van erwten en munt // € 25,00
Kalfszwezerik met dijonaise en girollen // € 31,00​
Rundscarpaccio met oude parmezaan en crème van pijnboompitten // € 25,00
Hoofdgerechten
​
Heilbotfilet met citroentijmsaus en lentegroentjes // € 41,00
Zeetong à la meunière met handgesneden frietjes // € 53,00
​
Entrecote met chimichurri en handgesneden frietjes // € 41,00
Lamskroon met kruidenkorst, groene asperges en portosaus // € 41,00
Kalfszwezerik met dijonaise, girollen en aardappelpuree // € 51,00
Filet pur met handgesneden frietjes, pepersaus, béarnaise of champignonsaus // € 49,00
​
Nagerechten
​
Romanoff aardbeien met huisgedraaid vanille-ijs // € 15,00
Sabayon (per 2 personen) // € 17,00
Dame blanche // € 17,00
Belgisch kaasbordje // € 19,00