top of page

Wij serveren elke maand een ander menu.

Bovendien kunnen bepaalde ingrediënten dagelijks wijzigen (afhankelijk van het aanbod).

Menu januari

3-gangen menu aan € 51,00

 

Zeebaars met amandel - kruidenkorst

-
Boeuf bourguignon met witloofsla en verse aardappelkroketjes

of
Rog met puree van prei en tomaat kappertjes vinaigrette 
-

Huisgedraaid kaneelijs met gekarameliseerde appeltjes

​

5-gangen menu aan € 78,00

​

Trio van terrine van ganzenlever

-
Verse ravioli met haas en boschampignons

-

Zeebaars met amandel - kruidenkorst

-
Boeuf bourguignon met witloofsla en verse aardappelkroketjes

of
Rog met puree van prei en tomaat kappertjes vinaigrette 
-

Huisgedraaid kaneelijs met gekarameliseerde appeltjes

 

Voorgerechten

​

Zeebaars met amandel - kruidenkorst // € 25,00​

Verse ravioli met haas en boschampignons // € 25,00
Trio van terrine van ganzenlever // € 29,00
Kalfszwezerik met dijonaise // € 29,00
​

Pomme moscovite met 10g R.B. Oscietra Kaviaar // € 32,00

 

Hoofdgerechten

​

Rog met puree van prei en tomaat kappertjes vinaigrette // € 41,00

Coquilles met beurre blanc, groenekruiden-puree en chips van pastinaak // € 41,00
Zeetong à la meunière met handgesneden frietjes // € 56,00

​​

Boeuf bourguignon met witloofsla en verse aardappelkroketjes // € 41,00

Lamskroon met portosaus, krieltjes en wintergroenten // € 41,00
Filet pur met handgesneden frietjes, pepersaus, béarnaise of champignonsaus // € 49,00

​

Nagerechten

​

Parfait van hazelnoot // € 15,00
Sabayon (per 2 personen) // € 17,00
Dame blanche // € 17,00
Belgisch kaasbordje // € 19,00

Menu februari

3-gangen menu aan € 51,00

 

Huisgemaakte garnaalkroketten met verse tartaar

-

Entrecôte met choronsaus, handgesneden frietjes en salade

of

Lottewangetjes met korst van parmaham en saus van salie

-

Huisgedraaid speculaasijs met gepocheerde peertjes

​

5-gangen menu aan € 78,00

​

Huisgemaakte garnaalkroketten met verse tartaar

-

Sliptong à la meunière

-

Lamskroon met crème van erwten en munt

-

Entrecôte met choronsaus, handgesneden frietjes en salade

of

Lottewangetjes met korst van parmaham en saus van salie

-

Huisgedraaid speculaasijs met gepocheerde peertjes

 

Voorgerechten

​

Sliptong à la meunière // € 25,00​

Huisgemaakte garnaalkroketten met verse tartaar // € 25,00

Lamskroon met crème van erwten en munt // € 25,00
Kalfszwezerik met dijonaise // € 29,00
​

Pomme moscovite met 10g R.B. Oscietra Kaviaar // € 32,00

 

Hoofdgerechten

​

Lottewangetjes met korst van parmaham en saus van salie // € 41,00

Coquilles met beurre blanc, groenekruiden-puree en chips van pastinaak // € 41,00
Zeetong à la meunière met handgesneden frietjes // € 49,00

​

Entrecôte met choronsaus, handgesneden frietjes en salade // € 41,00

Lamskroon met portosaus, krieltjes en wintergroenten // € 41,00
Filet pur met handgesneden frietjes, pepersaus, béarnaise of champignonsaus // € 49,00

​

Nagerechten

​

Huisgedraaid speculaasijs met gepocheerde peertjes // € 15,00
Sabayon (per 2 personen) // € 17,00
Dame blanche // € 17,00
Belgisch kaasbordje // € 19,00

bottom of page