top of page

Wij serveren elke maand een ander menu.

Bovendien kunnen bepaalde ingrediënten dagelijks wijzigen (afhankelijk van het aanbod).

Menu: Tekst

Menu oktober

3-gangen menu aan € 51,00


Coquilles met buikspek en vijgen

-

Parelhoenfilet met saus van eekhoorntjesbrood en kroketjes

of

Kabeljauw parmentier met botersaus en witloof

-

Crème brulée

5-gangen menu aan € 78,00

Coquilles met buikspek en vijgen

-

Huisgemaakte garnaalkroket met verse tartaar

-

Hazenrugfilet met portosausje

-

Parelhoenfilet met saus van eekhoorntjesbrood en kroketjes

of

Kabeljauw parmentier met botersaus en witloof

-

Crème brulée


Voorgerechten

Coquilles met buikspek en vijgen // € 25,00
Huisgemaakte garnaalkroket met verse tartaar  // € 25,00
Langoustines met kruidenboter // € 27,00

Hazenrugfilet met portosausje // € 25,00
Gebakken ganzenlever met portosausje, brioche en vijgen // € 29,00
Kalfszwezerik met jeneversaus // € 29,00


Hoofdgerechten

Rog met kappertjes en tomatenvinaigrette // € 41,00
Kabeljauw parmentier met botersaus en witloof // € 41,00
Zeetong à la meunière met handgesneden frietjes // € 49,00

Parelhoenfilet met saus van eekhoorntjesbrood en kroketjes // € 41,00
Filet pur met handgesneden frietjes, pepersaus, béarnaise of champignonsaus // € 49,00
Rib eye met handgesneden frietjes, pepersaus, béarnaise of champignonsaus // € 49,00

Nagerechten

Crème brulée // € 15,00
Appeltaartje met huisgedraaid vanille-ijs // € 15,00
Sabayon (per 2 personen) // € 17,00
Dame blanche // € 17,00
Belgisch kaasbordje // € 19,00

Menu: Tekst
Zondagsmenu.jpg
Menu: Afbeelding
bottom of page